top of page

ONLINE BOOKING

IMG_2687.jpg

Marlie dankt zijn naam aan de twee oprichters. Marion, al meer dan 20 jaar professioneel kapster en Julie, productontwikkelaar. Samen hebben ze altijd het streven gehad een merk te ontwikkelen waar ze zich beide in terug konden vinden. Beide zelf moeders, zich zorgen makend over milieu ontwikkelingen voor de toekomst, gedreven om een betere toekomst achter te laten middels het ontwikkelen van natuurlijke producten en biologische verzorging voor de haren. Hieruit is Marlie ontstaan, een van de eerste merken die volledig ecocert is voor de verzorging van de haren.

MARLIE

TABITHA JAMES KRAAN

Tabitha James Kraan is ontstaan na drie jaar intensieve samenwerking met een team van experts. Vanuit haar eigen visie als kapster heeft Tabitha een mix gezocht die het haar gezond maakt en houdt op een zo natuurlijk mogelijke manier. Het resultaat? Een serie van de puurste, schoonste biologische haarproducten, die in volledige harmonie met haar en hoofdhuid werken en het haar terugbrengt naar haar natuurlijke schoonheid. Een absolute revolutie op de haarverzorgingsmarkt. De producten zijn 100% natuurlijk, Vegan, 70 tot 100% gecertificeerd biologisch en dierproefvrij.

tabitha-james-kraan-dry-shampoo-for-fair
Mon-avis-sur-le-salon-de-coiffure-Rodolp

RODOLPHE & CO

Rodolphe & Co heeft een geweldige productlijn die zich richt op pure en natuurlijke verzorging van het haar. De producten zijn ontworpen door Rodolphe Diotel: een  kapper en kleurenspecialist met een team van geïnspireerde en gepassioneerde professionals. De producten van Rodolphe & Co worden uitsluitend in Frankrijk geproduceerd. Wereldwijd zijn er 300 zorgvuldig geselecteerde haarsalons die deze producten toepassen, waaronder Purelou. Loop een keer binnen en ervaar de variëteit en kwaliteit van deze productlijn!

NATULIQUE

De ongeëvenaarde kwaliteit van Natulique Professionele Haarverzorgingsproducten is te danken aan de passie en toewijding die het vergt om verzorgingsproducten te creëren die de gevestigde merken op de markt overtreffen. Wij van NATULIQUE kunnen natuurlijk niet met alle eer strijken, een gemiddelde van 95% tot 100% Gecertificeerd Biologische en Natuurlijke Ingrediënten in onze producten spreekt voor zich.

certified-organic-hair-care-1.jpg
bottom of page