ABOUT US

WELKOM BIJ DE BIO KAPPER

De Bio Kapper staat voor een volledige natuurlijke kijk op haar en leefstijl.
Een natuurlijkere leefstijl betekent voor ons producten gebruiken die zo dicht mogelijk bij de natuur staan, waar geen ‘troep’ in zit.

Met trots kan ik zeggen dat wij trendsetter zijn met onze biologische kapsalon in het Westland. Hierdoor is De Bio Kapper koploper in de kappersbranche en zeker in de regio. Als eerste eco friendly salon staan wij garant voor de meest groene ,gezonde en natuurlijke behandelingen voor jouw haar en het milieu. Onze geselecteerde producten hebben wij met zorg gekozen en geven een prachtig eindresultaat.
 

De Bio Kapper is niet zomaar een kapsalon, maar een  eco friendly salon met een natuurlijke uitstraling waar dan ook uitsluitend gewerkt met biologische producten. Het is vandaag de dag niet meer nodig om met chemische & schadelijke producten te werken, daarom hebben wij gekozen voor de meest groene producten met een verbluffend eindresultaat.

ONLY

3 DAYS

LEFT!

50%

SAVE UP TO

100% GROEN

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about yo bit aboutes yours and your services and that is good don't you think. that is a good plans

I’m a double paragraph click here or click theise edit Text to adding sme text of your own or toch good change the under font plans for you.

ONS TEAM

DE BIO KAPPER

Prins Hendrikstraat 33

2671 JG Naaldwijk

info@debiokapper.nl

0174-298311

06-16049770 (whatsapp)


BTW: NL002177292B94

OPENINGSTIJDEN

Geopend op afspraak

 

Maandag: gesloten

Dinsdag:

09.00 - 14.00 uur

Woensdag t/m vrijdag:

09.00 - 18.00 uur

Zaterdag:

09.30 - 15.00 uur

Zondag: gesloten

FAQ

Shipping & Returns

Privacy Statement

Cookie beleid

FAQ's

CERTIFIED

© 2020 debiokapper.nl

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon