top of page

ABOUT US

WELKOM

Met trots kan ik zeggen dat wij trendsetter zijn met onze biologische kapsalon in het Westland. Hierdoor is De Bio Kapper koploper in de kappersbranche en zeker in de regio. Als eerste eco friendly salon staan wij garant voor de meest groene ,gezonde en natuurlijke behandelingen voor jouw haar en het milieu. Onze geselecteerde producten hebben wij met zorg gekozen en geven een prachtig eindresultaat.
 

De Bio Kapper is niet zomaar een kapsalon, maar een  eco friendly salon met een natuurlijke uitstraling waar dan ook uitsluitend gewerkt met biologische producten. Het is vandaag de dag niet meer nodig om met chemische & schadelijke producten te werken, daarom hebben wij gekozen voor de meest groene producten met een verbluffend eindresultaat.

ONLY

3 DAYS

LEFT!

50%

SAVE UP TO

SHOP NOW

VOLLEDIG NATUURLIJK

De Bio Kapper staat voor een volledige natuurlijke kijk op haar en leefstijl.

Een natuurlijkere leefstijl betekent voor ons producten gebruiken die zo dicht mogelijk bij de natuur staan, waar geen ‘troep’in zit.

OVER MIJ

Mijn naam is Sally Eekhout en ik ben eigenaresse van de Bio Kapper. Vanaf 2006 run ik me eigen salon en de Bio Kapper heb ik in 2015 opgericht met als duidelijke visie om met de meest gezonde, groene, biologische producten te werken die een verbluffend eindresultaat geven.

Een natuurlijkere leefstijl betekent voor mij producten gebruiken die zo dicht mogelijk bij de natuur staan, waar geen ‘troep’ in zit.

Ik heb tussen het kappersvak door de voedingsopleiding gevolgd en heb hierdoor een andere kijk gekregen op wat voeding en huidproducten kunnen doen  en gelukkig kiezen steeds meer mensen voor hun eigen gezondheid en het milieu. De Bio Kapper was gevestigd in Wateringen maar door de grote vraag naar natuurlijke producten zijn wij vanaf mei 2019 verhuist naar de Prins Hendrikstraat 33 in Naaldwijk. Hier kunnen wij verder groeien en meer mensen helpen naar een mooie natuurlijke look.

ONLY

3 DAYS

LEFT!

50%

SAVE UP TO

SHOP NOW
bottom of page